Стало відомо, які дороги Кабмін вирішив ремонтувати першими

Читать на русском
Кабінет міністрів України вже затвердив п'ять окремих бюджетних програм ремонту та будівництва доріг на 2018 рік.

Кабінет міністрів України вже затвердив п'ять окремих бюджетних програм ремонту та будівництва доріг на 2018 рік.

Як пише «Слово і Діло», про це РБК-Україна розповів в. о. голови «Укравтодору» Славомір Новак.

Замість ДАІ на дорогах України так і не з’явилися понад 100 нарядів поліції, як обіцяв КнязевГолова Нацполіції провалив обіцянку, що до кінця 2017 року безпеку руху на дорогах протяжністю 4 тисячі кілометрів забезпечать понад 100 нарядів поліції.

За словами Новака, основна програма передбачає бюджет 6,6 млрд гривень і полягає в продовженні ремонтних робіт по всій Україні на тих ділянках доріг, які почали ремонтувати у минулому році.

Крім того, затверджено п'ять окремих бюджетних програм з окремим фінансуванням.

«Перша - це проект GО Highway, на який планується виділити 4 мільярди гривень і в рамках якого ми повинні практично повністю відремонтувати дорогу від Львова до Умані. Друга - дозволить продовжити ремонт дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський, на який буде виділено 2 мільярди гривень. Ці кошти будуть спрямовані на завершення будівництва обходу навколо міста Лубни Полтавської області та закінчення ремонту на ділянці Харків - Слов'янськ в Харківській області», - зазначив Новак.

Третя програма передбачає окреме бюджетне фінансування ремонту дороги Р-46 Харків-Охтирка в Харківській і Сумській областях, у рамках якої заплановано виділити 1 млрд гривень. Четверта - планується використати 2 млрд гривень на ремонт дороги Н-31 Дніпро-Решетилівка в Дніпропетровській та Полтавській областях. П'ята - окрема бюджетна програма ремонту дороги Н-03 Чернівці - Хмельницький - Житомир, на яку передбачено 1 млрд гривень.

Нагадаємо, Рада прийняла закон про будівництво платних доріг.

Також стало відомо, що запланували по дорогах чиновники на 2018 рік.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: