Мільйони сина Януковича. Суд роз'яснив, з яких компаній зняв арешт

Читать на русском
Печерський суд Києва спростовує поширену ЗМІ інформацію про скасування арешту рахунків Олександра Януковича, адже компанії, з яких був знятий арешт, йому не належать.

Печерський суд Києва спростовує поширену ЗМІ інформацію про скасування арешту рахунків Олександра Януковича, адже компанії, з яких був знятий арешт, йому не належать.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба суду.

У чому помилки судового процесу над Януковичем та чому досі немає результату?Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін погодився надати свідчення на суді над Віктором Януковичем. У чому помилки судового процесу, розбирались експерти.

«Рішеннями слідчих суддів у період із 30.05.2015 до 25.03.2016 був накладений арешт на грошові кошти, які належали ТОВ «Лайтрум» ТОВ «Мелон 8», ТОВ «Бенефіт-Консалт», ТОВ «Араніт К», ТОВ «Квардіс Н», ТОВ «Тіпікон А», ТОВ «Вектор-Перспектива», ТОВ «Компанія з управління активами «ВБР-ІНВЕСТ», ТОВ «Лайтрум», «Аскор-Інвест», ТОВ «Фінансова Група «Леголас» та інші», – зазначається в повідомленні.

Зокрема, наголошується, що в жодних документах, наданих до суду органом досудового розслідувавання зазначене прізвище не вказувалось, а ця інформація не озвучувалася присутніми в судовому засіданні представниками органу розслідування.

Також правоохоронні органи не зверталися до суду про повторний арешт коштів, як це відбувається практично в щоденній практиці органів слідства в таких випадках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з рахунків компаній, нібито пов'язаних із сином президента-втікача Віктора Януковича Олександром, був знятий арешт. Ідеться про арешти, які були накладені в 2015 і 2016 роках у справі про присвоєння бюджетних коштів через відділення «Укрзалізниці».

Як повідомлялося, раніше Печерський районний суд Києва не задовольнив позови Олександра Януковича до Національного банку України про відшкодування збитків у розмірі 1,6 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: