Голова Нацполіції доручив перевірити технічний стан транспорту

Читать на русском
Голова Національної поліції доручив перевірити технічний стан пасажирського транспорту й посилити контроль за дотриманням правил дорожнього руху перевізниками.

Голова Національної поліції доручив перевірити технічний стан пасажирського транспорту й посилити контроль за дотриманням правил дорожнього руху перевізниками.

Про це Сергій Князєв повідомив у вівторок, 17 квітня, передає прес-служба Нацполіції, пише «Слово і Діло».

За його словами, таке рішення викликане збільшенням кількості пасажирських перевезень у передсвяткові та святкові дні, а також зростанням аварійності на дорогах протягом останніх декількох днів за участю транспортних засобів, що перевозять громадян.

«Вчора (16 квітня – ред.) у ДТП в Луганській області та Одесі тілесних ушкоджень зазнали по 10 пасажирів. Сьогодні вранці маємо жахливу трагедію в Кривому Розі. Наразі 8 загиблих і 15 травмованих. Звертаюся до керівників підрозділів поліції в областях, патрульної поліції та підрозділів превенції: ми маємо звернути увагу на дорожньо-транспортну інфраструктуру й зробити все, щоб попередити такі страшні випадки», – підкреслив Князєв.

Голова відомства поставив завдання негайно розробити план комплексних дій із посилення профілактичних заходів. Йдеться як про перевірку технічного стану автобусів, на яких здійснюються пасажирські перевезення, перевірку дозволів та погодження маршрутів руху транспортних засобів, так і перевірку діяльності перевізників на відповідність усім необхідним вимогам.

Раніше Князєв розповів про криміногенну ситуацію в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: