Дружина Голяшкіна отримала доступ до документів «Київстару»

Читать на русском
Дружина судді Вищого адмінсуду України вирішила самостійно встановити своє фактичне місце проживання.

Дружина підозрюваного в декларуванні недостовірної інформації судді Вищого адміністративного суду України Олега Голяшкіна Олена отримала доступ до документів мобільного оператора «Київстар» із метою встановити власне фактичного місце проживання.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва, який задовольнив клопотання адвоката подружжя підозрюваного, повідомляє «Слово і Діло».

У клопотанні адвокат вказував, що для встановлення фактичного проживання є необхідність в отриманні деталізації телефонних з'єднань за азимутами ретрансляційних антен згідно з адресами розташування в зоні дії базових станції, які обслуговували зв'язок абонентського номера, що належить дружині Голяшкіна. Через неможливість самостійного отримання зазначених відомостей адвокат просив слідчого суддю про задоволення клопотання.

Суд частково задовольнив клопотання й надав тимчасовий доступ до документів «Київстару» за абонентським номером дружини Голяшкіна, а саме: щодо номеру, дати, часу ретранслятора та прив'язки до базових станцій та адреси, адреси місцеперебування абонента зазначеного телефонного номера в момент кожного вхідного/вихідного телефонного з'єднання з урахуванням нульових дзвінків вказаного номеру телефону за період часу.

Нагадаємо, НАБУ завершило розслідування щодо судді ВАСУ.

Раніше Голяшкіну відновили запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: