НАБУ отримало доступ до стоматологічного центру в справі судді ВАСУ

Читать на русском
В Антикорупційному бюро продовжують збирати докази в справі неправди в декларації судді Вищого адмінсуду України.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом можливого декларування недостовірної інформації суддею Вищого адміністративного суду України Олега Голяшкіна детективи НАБУ отримали тимчасовий доступ до анкет дружини судді та його сина в стоматологічному центрі, де вказана адреса їх проживання.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання працівників Бюро, повідомляє «Слово і Діло».

Детектив НАБУ просив надати тимчасовий доступ до документів Міждисциплінарного дентального центру ім. Ю. В. Опанасюка, де міститься інформація про клієнтів центру, а точніше, дружини Голяшкіна та його сина, адреси їх місця проживання, з можливістю вилучення анкет.

У Бюро зазначили, що суддя ВАСУ під час проведення семи допитів відмовився надавати свідчення й відповідати на запитання, а провину в скоєнні кримінальних злочинів не визнав. Детективи направили запит до дентального центру про необхідність надання відомостей і копій підтверджувальних документів із зазначенням адреси проживання дружини Голяшкіна та його сина. У відповідь надійшли копії запитуваних документів.

Під час дослідження зазначених копій документів встановлено, що вони містять відомості про обставини, які підлягають доказуванню в цьому провадженні та мають істотне значення для слідства, й вважається доцільним проведення щодо них судово-почеркознавчої експертизи.

Суддя клопотання задовольнив.

Нагадаємо, судді ВАСУ Голяшкіну поновили запобіжний захід.

Раніше стало відомо, що НАБУ перевіряє Голяшкіна за фактами незаконного збагачення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: