План Авакова щодо Донбасу: в МінТОТ дали відповідь

Читать на русском
У МінТОТ  відреагували на пропозиції міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з реінтеграції окупованих територій Донбасу.

У МінТОТ відреагували на пропозиції міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з реінтеграції окупованих територій Донбасу.

Про це пише «Слово і Діло».

Аваков розповів про свій план повернення Донбасу: реакція соцмережУ голови МВС Арсена Авакова є своя думка про те, як потрібно повертати Донбас. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

«З того, що я прочитав у Авакова - варіант нічим не відрізняється від того, що сьогодні пропонується, в тому числі і різні швидкості повернення», - сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак в ефірі телеканалу 112 Україна.

За його словами, звільнення окремих районів Донецької та Луганської областей передбачає введення миротворчої місії, взяття під контроль кордони з РФ та поступовий перехід місцевих адміністрацій під контроль українського уряду.

Нагадаємо, що очільник МВС Арсен Аваков розповів, що план звільнення окупованої частини Донбасу передбачає поступовий перехід населених пунктів на окупованій території під контроль України за допомогою миротворців ООН.

План отримав назву «тактика дрібних кроків».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: