Наслідки ударів по Сирії: зруйновано науково-дослідний центр

Читать на русском
SANA заявляє, що науково-дослідний центр у Дамаску, уражений ракетами коаліції в ніч на суботу, спеціалізується на онкологічній медицині.

Сирійське державне агентство SANA заявляє, що науково-дослідний центр у Дамаску, уражений ракетами коаліції в ніч на суботу, спеціалізується на онкологічній медицині.

Як пише «Слово і Діло», у повідомленні агентства йдеться, що Науково-дослідний інститут фармацевтичної і хімічної промисловості в районі Дамаска Баржа займається підготовкою хімічного складу для протиракових ліків і проведенні хімічного аналізу матеріалів, які надходять до Сирії і використовуються у фармацевтичній і харчовій промисловості.

Порошенко про авіаудар по Сирії: це вимушений, але виправданий крокУкраїна розглядає точковий ракетний удар по Сирії США і союзників як вимушений, але виправданий крок.

Державне ЗМІ стверджує, що інститут розробляє основні компоненти для багатьох ліків, які використовуються для лікування раку.

Відзначається, що в результаті авіаудару науковому об'єкту було завдано значної шкоди.

SANA також пише, що лабораторії інституту колись використовувалися командою ОЗХЗ для збору зразків, а в останніх двох звітах організації з інституту зняли звинувачення в причетності до розробки хімічної зброї.

Як повідомлялося, в ніч на 14 квітня США, Франція і Велика Британія разом завдали військових ударів у Сирії у відповідь на застосування президентом Башаром Асадом хімічної зброї проти цивільних осіб.

Також Радбез ООН отримав проект резолюції по Сирії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: