Субота в зоні АТО: близько 30 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У суботу, 14 квітня, в зоні АТО було зафіксовано 28 обстрілів позицій ЗСУ. Внаслідок виконання бойових завдань один український боєць отримав поранення.

У суботу, 14 квітня, в зоні АТО було зафіксовано 28 обстрілів позицій ЗСУ. Внаслідок виконання бойових завдань один український боєць отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 14 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 14 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії бойовики обстріляли захисників Широкино, з гранатометів і великокаліберних кулеметів - захисників Мар'їнки, Кам'янки та Лебединського.

З озброєння БМП вівся вогонь по захисникам Новотроїцького, а з великокаліберних кулеметів - по українським укріпленням під Павлопілем, Гнутовим і Новотроїцьким.

Захисники Авдіївки були обстріляні окупантами з гранатометів різних систем і зенітної установки. Також під вогонь зі стрілецької зброї потрапили українські опорні пункти в районі Широкино, Новомихайлівки, Кам'янки та Павлопіля, а поблизу Водяного, Шахти Бутівка і Талаківки - вівся снайперський вогонь.

На луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів агресор відкривав вогонь по захисникам Зайцевого і Луганського. Противник тричі застосував міномети калібру 82 мм під Луганським, а захисників Троїцького обстріляв із великокаліберних кулеметів.

Під час виконання бойових завдань один український військовий отримав поранення. Його доставили до лікувального закладу і надали необхідну медичну допомогу.

Раніше в ОБСЄ підрахували кількість мирних жителів, загиблих на Донбасі.

Відзначимо також, що на Донбасі без водопостачання сидять чотири міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: