Будинки в центрі столиці залишилися без води

Читать на русском
У результаті проведення робіт на дощовій каналізації на вулиці Гончара в Києві невстановленою організацією був пошкоджений водопровід.

У результаті проведення робіт на дощовій каналізації на вулиці Гончара в Києві невстановленою організацією був пошкоджений водопровід.

Про це повідомляє «Київводоканал» уFacebook, пише «Слово і Діло».

Масштабне відключення води в Києві: аварійний стан мереж та пошуки фінансуванняМешканці відразу кількох районів столиці залишаться без централізованого водопостачання. Про зношення водопровідних станцій, пошуки фінансування й тарифи розповіли експерти.

Як зазначається, через пошкодження витекла велика кількість води. У результаті низка будівель відключена від водопостачання: будинки 57, 65А, 74А, 74Б (5 поверхів, 1-й під'їзд), 52, 59 (13 поверхів, 2-й під'їзд), 62 (9 поверхів, 5-й під'їзд), 57Б, 62/70, 65 та 60 (6 поверхів, 2-й під'їзд) на вулиці Гончара, а також будинки 76 (офісний центр) і 55Б (інститут) на ній же. Крім того, без води залишилися будинок 94 на вулиці Хмельницького та будівля Пенсійного фонду за адресою Бульварно-Кудрявська, 23Е.

На місці аварії працюють бригади «Київводоканалу». Після завершення обстеження будуть повідомлені терміни ліквідації пошкоджень водопроводу.

Також повідомляється, що на час ремонтних робіт біля будинку 55 на вул. Гончара стоятиме автоцистерна з водою.

Раніше в «Київводоканалі» анонсували наймасштабніше відключення споживачів від централізованого водопостачання в історії столиці.

Нагадаємо, стало відомо, хто платитиме за повірку лічильників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: