Ремонт доріг: в Кабміні озвучили плани на 2018 рік

Читать на русском
У Кабінеті міністрів повідомили, які дороги державного значення будуть ремонтувати в 2018 році.

Кабмін затвердив список доріг загального користування державного значення, що підлягають будівництву, реконструкції та ремонту в 2018 році.

Про це повідомляє Урядовий портал, передає «Слово і Діло»

Згідно з постановою, перелік передбачає проведення робіт з будівництва та реконструкції на суму 531,8 млн. грн., капітального ремонту на суму 1 260,1 млн. грн. і поточного середнього ремонту на суму 4 808,2 млн. грн.

Уточнюється, що загальний обсяг фінансування становить 6 600 млн. грн. з введенням в експлуатацію 492,7 км. доріг та 3 696 погонних метрів мостів.

Скільки грошей Україна витрачає на дороги?Аналітики «Слова і Діла» зібрали дані про те, скільки грошей держава має намір виділити на ремонт і будівництво доріг місцевого значення наступного року.

Серед основних об'єктів, які увійшли до списку:

М-21 Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський на ділянці Житомир - Вінниця; М-19 Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече; Н-11 Дніпро - Миколаїв;

«Також, передбачено ремонт найбільш зруйнованих ділянок автомобільної дороги М-06 Київ - Чоп, Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя - Маріуполь на ділянці Запоріжжя - Маріуполь, Н-09 Мукачеве - Івано-Франківськ - Львів, М-05 Київ - Одеса , Н-14 Олександрівка - Кропивницький - Миколаїв на ділянці Кропивницький - Миколаїв, М-22 Полтава - Олександрія та інші», - сказано в постанові.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України заявляв, що уряд буде направляти 5% коштів на ремонт доріг на забезпечення безпеки руху.

Додамо, що досьє прем'єра переповнене обіцянками щодо ремонту доріг. 12 жовтня він, наприклад, запевнив, що весь запланований на 2017 рік обсяг дорожніх робіт буде виконаний вчасно та дотримав слова.

Які засоби держава має намір виділити на ремонт і будівництво в 2018 році - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: