З'ясувалося, хто представить Київ на жеребкуванні півфіналу Ліги чемпіонів

Читать на русском
Віталій Кличко візьме участь в церемонії жеребкування півфіналів Ліги чемпіонів у швейцарському Ньоні.

Мер Києва Віталій Кличко візьме участь у церемонії жеребкування півфіналів Ліги чемпіонів, яка відбудеться 13 квітня в швейцарському Ньоні. Він представить столицю України як місце проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба мера Києва.

Чи зможе Європа бойкотувати Чемпіонат світу з футболу в РФ?Британська та іспанська влада оголосила дипломатичний бойкот ЧС-2018 через отруєння екс-шпигуна РФ Сергія Скрипаля. Данія також долучилася. Про перспективи бойкоту ЧС-2018 розповіли експерти.

Проводити процедуру самого жеребкування керівникам УЄФА допомагатимуть посол фіналу Ліги чемпіонів у Києві, легендарний український футболіст, нині головний тренер збірної України Андрій Шевченко та екс-капітан італійської «Роми» Франческо Тотті.

Жеребкування розпочнеться о 14:00 за київським часом. Транслюватимуть подію провідні європейські спортивні канали.

В Україні церемонію покаже канал «Футбол-1».

Перші матчі 1/2 фіналу відбудуться 24 і 25 квітня, матчі-відповіді – 1 та 2 травня.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня на НСК «Олімпійський» у Києві. Віталій Кличко сподівається, що столицю України відвідають понад 100 тисяч туристів, які приїдуть саме на фінал головного європейського футбольного турніру. До цієї події для вболівальників в місті будуть відкриті кілька фан-зон.

Раніше Кличко анонсував відкриття оновлених туристичних об'єктів у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: