Порошенко в Литві домовився про співпрацю з футболу

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко під час свого візиту 8 грудня до Литви домовився про співпрацю у сфері футболу між двома країнами й підписав відповідний меморандум.

Президент України Петро Порошенко під час свого візиту 8 грудня до Литви домовився про співпрацю у сфері футболу між двома країнами й підписав відповідний меморандум.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу глави держави.

Спорт у політиці й політика у спортіБути спортивним не лише здорово, але й дуже модно. Дехто з українських політиків демонструє це на власному прикладі. Сьогодні, у День фізкультурника, «Слово і Діло» вирішило розповісти про спортивних героїв вітчизняної політики.

Документ підписали заступник глави Адміністрації президента України, віце-президент громадської спілки «Федерація футболу України» Костянтин Єлісєєв і президент Литовської федерації футболу Томас Данілявічюс.

«Співпраця між Федерацією футболу України та Литовської федерацією футболу буде здійснюватися шляхом реалізації загальнодержавних, регіональних, місцевих та міжнародних програм, спрямованих на розвиток футболу й забезпечення доступу всіх верств населення до культурних цінностей спорту та зокрема футболу», – йдеться в повідомленні.

Сторони також домовилися про сприяння розвитку масової фізичної культури, спорту, пропаганді здорового способу життя, про сприяння навчанню й розвитку, а також про допомогу талановитій творчій молоді, освіті футболістів, тренерів, обслуговуючого персоналу.

Крім цього, буде надаватися сприяння вдосконаленню навчально-тренувального процесу з футболу, сприяння розвитку та реалізації державних, громадських і бізнес-проектів, спрямованих на розвиток і поліпшення футболу, пошук, залучення та здійснення інвестицій для розвитку футболу, реалізацію інноваційних спортивних проектів, впровадження відповідних сучасних наукових методів і технологій.

Раніше з'ясувалося, скільки Литва виділила Україні гуманітарної допомоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: