Стало відомо, коли відбудеться четверта інавгурація Путіна

Читать на русском
Інавгурація обраного президента Російської Федерації Володимира Путіна відбудеться 7 травня.

Інавгурація обраного президента Російської Федерації Володимира Путіна відбудеться 7 травня.

Як інформує «Слово і Діло», про це сказав прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, повідомляє «Інтерфакс» у середу, 11 квітня.

24 роки режиму: чого чекати від чергового президентства ПутінаВолодимир Путін отримав черговий мандат довіри від росіян на своє президентство. Цього разу він здобув перемогу з рекордною явкою та шаленим відривом від конкурентів. Та чи все так чудово в цій історії, розмірковував політолог Олександр Радчук.

«Країна обрала президента. І 7 травня, після інавгурації, уряд складе свої повноваження відповідно до Конституції», – сказав Медведєв, виступаючи в Держдумі зі звітом про діяльність уряду за минулі шість років.

Своєю чергою Путін раніше заявляв, що не має наміру до інавгурації здійснювати зміни в складі уряду.

Відповідаючи на запитання про те, чи визначився він із кандидатурою нового очільника уряду й чи може ним знову стати чинний прем'єр Медведєв, Путін заявив: «Щодо глави уряду й уряду загалом, то я вже сказав: я, звичайно, про це думаю, але предметно починаю думати від сьогодні, тому що потрібно було дочекатися результатів виборів».

Нагадаємо, 18 березня на виборах президента Володимир Путін впевнено переміг із рекордною підтримкою росіян – 76,69% ​​голосів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: