Вибори в РФ були несправжніми – колишній посол США

Читать на русском
Посол США в Україні з 2003 по 2006 рік Джон Гербст заявив, що президента РФ Володимира Путіна мало хто привітав з перемогою на виборах в Росії, тому що вони були «несправжніми».

Посол США в Україні з 2003 по 2006 рік Джон Гербст заявив, що президента РФ Володимира Путіна мало хто привітав із перемогою на виборах в Росії, тому що вони були «несправжніми».

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Укрінформ».

У Росії пройшли вибори президента: що пишуть у соцмережахВолодимир Путін очікувано перемагає на виборах президента в Росії. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

«Деякі лідери привітали Путіна, але їх не так вже й багато. Причина, чому інші не подзвонили, полягає в тому, що ці вибори не були справжніми», - сказав Гербст.

Він зазначив, що зазвичай у дипломатичній практиці телефонні дзвінки з поздоровленнями здійснюються протягом 24 годин після проведення виборів.

«Російська економіка має дуже низькі показники зростання, і зараз ми спостерігаємо період стагнації, застою. Це може тривати протягом певного часу», - додав колишній посол. За його словами, в РФ не відбулося економічних реформ, і більш того, їх не очікується.

Гербст зазначив, що останнім часом у Москві стала простежуватися позиція йти на компроміси і посилення розуміння, що агресія на Донбасі - справа безуспішна, і щось потрібно змінювати.

У той же час відзначимо, що канцлер Німеччини Ангела Меркель 19 березня все ж привітала з переобранням президента Росії Володимира Путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: