Новий термін Путіна: в Кремлі розповіли про подальші плани

Читать на русском
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков розповів про подальші амбітні завдання для Росії, після перемоги Путіни на виборах.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що перед РФ стоять амбітні завдання і Володимир Путін знає, що робити далі.

Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу МИР 24, передає «Слово і Діло».

«Головне, що президент знає, що робити і як робити далі. Він сповнений планів, часу на перепочинок немає. Тому що позначені дуже амбітні цілі, пов'язані з ривком розвитку Росії. Це і технологічний ривок, і ривок у поліпшенні якості життя людей, підвищення рівня добробуту», - заявив Пєсков.

Він підкреслив, що президенту ясна детальна дорожня карта і без будь-яких зволікань вона буде реалізовуватися.

При цьому, Пєсков додав, що зовнішня політика Росії залишиться послідовною і конструктивною, зазначивши, що Путін нікому не дозволить заступати за червоні лінії національних інтересів країни.

«Міжнародний порядок денний досить напружений, скоріше, несприятливий для Росії. Зовнішня політика Путіна націлена на вибудовування добрих відносин з усіма державами. Як говорить сам президент, настільки в просунутій формі, наскільки до цього готові самі ці держави», - зазначив представник Путіна і додав, що російський лідер «нікому не дозволить заступати за червоні лінії національних інтересів Росії».

Нагадаємо, 18 березня в Росії пройшли вибори президента країни, на яких Путін отримав 76% голосів виборців.

Як відомо, Верховна Рада визнала нелегітимними вибори президента Росії на території включеного Криму. Також ряд країн ЄС не визнають вибори в Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: