Цукерберг погодився надати свідчення перед Конгресом

Читать на русском
Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг планує дати свідчення перед Конгресом США.

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг планує дати свідчення перед Конгресом США.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомило агентство Reuters з посиланням на інформоване джерело.

В ЄС анонсували жорсткі заходи проти FacebookЄврокомісар з питань юстиції Віра Юрова оголосила про «жорсткі заходи» щодо Facebook на тлі скандалу з витоком даних.

Американські законодавці вимагають від голови Facebook пояснень з приводу того, як персональні дані 50 млн користувачів опинилися в руках компанії Cambridge Analytica, яка працювала над виборчою кампанією президента США Дональда Трампа.

У Facebook підтвердили, що компанія отримала запрошення до Конгресу. У комітеті з енергетики та торгівлі Палати представників повідомили, що продовжують працювати з Facebook щодо вибору дня і часу, коли Цукерберг зможе дати свідчення.

Нагадаємо, що навколо соціальної мережі Facebook спалахнув найграндіозніший в історії скандал. Дані 50 млн користувачів соцмережі були передані третій стороні - компанії Cambridge Analytica, яка допомагала в президентській кампанії Дональда Трампа.

Марк Цукерберг визнав, що в роботі соцмережі були допущені помилки і вибачився перед користувачами за витік особистих даних.

На тлі скандалу капіталізація Facebook скоротилася на $58 млрд.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: