Очільника «Укртрансбезпеки» відсторонили від посади

Читать на русском
Кабінет міністрів на засіданні в середу, 11 квітня, відсторонив від виконання обов'язків голову Укртрансбезпеки Михайла Ноняка.
Михайло Ноняк

Кабінет міністрів на засіданні в середу, 11 квітня, відсторонив від виконання обов'язків голову «Укртрансбезпеки» Михайла Ноняка.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк, передає «Слово і Діло».

Несправні маршрутки та торгівля дозволами: як працює Держслужба з безпеки на транспортіМіністр інфраструктури України запропонував Кабміну звільнити Михайла Ноняка з посади керівника ДСБТ. Яка ситуація з міжнародними та пасажирськими перевезеннями й за що хочуть звільнити голову ДСБТ?

«Щойно уряд схвалив подання міністра інфраструктури Володимира Омеляна й ухвалив рішення про відсторонення керівника ДСБТ (Державна служба України з безпеки на транспорті) Михайла Ноняка від обійманої посади й призначив щодо нього службове розслідування», – написав він.

Лавренюк сподівається, що всі факти, які виявила антикорупційна перевірка, будуть ретельно вивчені та досліджені.

«Міністерство й надалі готове надавати всі необхідні документи й сприяти проведенню об'єктивному розслідуванню – як службовому, так і всім тим кримінальним провадженням, які розслідуються правоохоронцями за фактами вимагання та зловживань керівництвом і низкою працівників ДСБТ», – написав він.

Нагадаємо, ще в 2014 році Ноняк був призначений заступником міністра доходів і зборів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: