Обстріл Авдіївки кваліфікували як терористичний акт

Читать на русском
Повідомляється, що в ніч із 10 на 11 квітня бойовики з важкого озброєння обстріляли житлові приміщення в старій Авдіївці.

Обстріл Авдіївки Донецької області кваліфікований як терористичний акт.

Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 10 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 10 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що в ніч із 10 на 11 квітня бойовики з важкого озброєння обстріляли житлові приміщення в старій Авдіївці. Поліція має дані про пошкодження двох будинків на вулиці Лермонтова. Обстріл Авдіївки з боку окупованого Донецька почався о 20:00 і тривав до 5:00.

«Осколками артснарядів пошкоджені вікна, двері, паркани, дахи будинків, вибуховою хвилею вибиті вікна. На щастя, мешканці будинків не постраждали», – йдеться в повідомленні.

На місці інциденту перебуває слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції, правоохоронці обстежують територію, збирають інформацію про інших пошкодженнях. Обстріл Авдіївки кваліфікований за ч. 2 ст. 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що бойовики обстрілюють позиції ЗСУ поблизу Маріуполя.

Відзначимо також, що 10 квітня бойовики обстрілювали позиції ЗСУ на донецькому напрямку, є поранений.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: