Бойовики обстрілювали позиції ЗСУ на донецькому напрямку, є поранений

Читать на русском
У першу половину доби 10 квітня бойовики не дотримувалися режиму припинення вогню і 22 рази обстріляли українські опорні пункти на Донбасі.

У першу половину доби 10 квітня бойовики не дотримувалися режиму припинення вогню і 22 рази обстріляли українські опорні пункти на Донбасі, в результаті чого поранення отримав один військовослужбовець ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 10 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 10 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«В результаті ворожого вогню один український захисник отримав поранення. Потерпілий воїн доставлений до лікувального закладу і йому надано медичну допомогу», - йдеться в звіті.

Зокрема, на донецькому напрямку із заборонених мінськими угодами 120 мм мінометів бойовики обстріляли українські позиції поблизу населеного пункту Бердянське.

Також міномети калібру 82 мм, великокаліберні кулемети і озброєння БМП противник застосував в районі Пісок, гранатомети різних систем - поблизу Лебединського, Водяного та шахти «Бутівка», протитанковий ракетний комплекс - неподалік Широкино, а великокаліберні кулемети - по військовослужбовцям ЗСУ біля Гнутового, Новотроїцького та Опитного.

«Крім цього, під вогонь із озброєння БМП потрапили захисники Гнутового, зі стрілецької зброї - Авдіївки, Павлопіля, Красногорівки і Новотроїцького, а позиції під Водяним - обстрілював ворожий снайпер», - йдеться в звіті.

На луганському напрямку від початку доби зберігалася тиша.

Раніше в зоні АТО пропали чотири людини.

Нагадаємо також, що на Донбасі без водопостачання сидять чотири міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: