Розенко повідомив, скільки українців уже обрали сімейного лікаря

Читать на русском
Також він повідомив, що найактивніше договори укладають у Закарпатській області та Києві – по 27 тис. декларацій, 20 тис. – у Донецькій області, в Чернівецькій та Полтавській областях – по 14 тис.

У рамках кампанії «Лікар для кожної сім'ї» було укладено вже 305 тисяч договорів.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко під час селекторної наради 10 квітня, передає «Слово і Діло».

Закон про медреформу набув чинності: що обіцяли з цього приводу політикиМедична реформа в Україні сьогодні набула чинності. Слово і Діло зібрало обіцянки політиків на цю тему.

«На 4 квітня, на старт фактично програми, були підписані близько 190 тисяч декларацій. Станом на сьогоднішній ранок, 10 квітня, близько 305 тисяч декларацій уже були підписані. Це все люди, які вже обрали свого педіатра, терапевта або сімейного лікаря», – заявив Розенко.

Загалом у країні до програми підключилися 1030 установ.

«Зараз завдання уряду та місцевої влади – забезпечити людям можливість обрати свого лікаря», – підкреслив міністр.

Також він повідомив, що найактивніше договори укладають у Закарпатській області та Києві – по 27 тис. декларацій, 20 тис. – у Донецькій області, в Чернівецькій та Полтавській областях – по 14 тис. Найменше договорів уклали в Херсонській, Черкаській, Рівненській, Сумській та Чернігівській областях. Львівська область, підкреслив Розенко, не почала кампанію взагалі.

Програма «Лікар для кожної сім'ї» була запущена урядом 2 квітня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: