Названа сума витрат Собчак на передвиборні перегони

Читать на русском
Передвиборна кампанія телеведучої Ксенії Собчак оцінюється в 157,5 млн рублів, про це свідчить звіт, опублікований на сайті ЦВК.

Передвиборна кампанія телеведучої Ксенії Собчак оцінюється в 157,5 млн рублів.

Як інформує «Слово і Діло», про це свідчить звіт, опублікований на сайті ЦВК.

Чи потрібно пускати Собчак до Криму?Кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак звернулася до української сторони з проханням дозволити їй поїздку до Криму через Україну. Оцінили ситуацію експерти.

З цієї суми 26,6 млн рублів - власні кошти кандидата, 82,5 млн руб - від партії «Громадянська ініціатива», яка висунула Собчак. Пожертви громадян склали в цілому 18,9 млн рублів, внески від юридичних осіб - 29,5 млн.

З усієї суми 2,289 млн руб витрачено на організацію збору підписів, в тому числі 1,473 млн руб - на оплату праці збирачів підписів.

На випуск і розповсюдження друкованих, аудіовізуальних та інших агітаційних матеріалів було витрачено 53,783 млн руб, на агітацію через організації телерадіомовлення - 32,389 млн руб, друковані ЗМІ - 61 тис. Рублів. На передвиборчу кампанію в Інтернеті гроші не витрачалися.

Витрати на проведення масових публічних заходів склали 2,986 млн руб.

Послуги інформаційного або консультативного характеру оцінюються в 58,872 млн руб, оплата інших робіт і послуг фізичних і юридичних осіб - в 7,142 млн руб.

Собчак посіла четверте місце на виборах президента РФ, які пройшли 18 березня. Вона набрала 1,68% голосів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: