В АТО бойовик влаштував стрілянину на блокпосту

Читать на русском
На Донбасі на блокпосту «Оленівка» (знаходиться під контролем бойовиків ОРДО) бойовик влаштував стрілянину, в результаті чого поранена громадянська.

На Донбасі на блокпосту «Оленівка» (знаходиться під контролем бойовиків ОРДО) бойовик влаштував стрілянину, в результаті чого була поранена громадянська.

Плани Кремля щодо Донбасу: до чого призведе «боснійсько-косовський» сценарійАмериканський щотижневий журнал Time у своєму нещодавньому випуску повідомив, що президент РФ під час свого нового терміну хотів би врегулювати проблему Донбасу. Про варіанти вирішення конфлікту розповіли експерти.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України, передає «Слово і Діло».

«Від проїжджаючих громадян прикордонники отримали інформацію, що на блокпосту «Оленівка», який контролюють бойовики, працює група так званого «МГБ ДНР». Саме в цей час один із бойовиків дістав автомат і дав чергу, потрапивши в жінку, яка чекала на автобусній зупинці на тимчасово непідконтрольній Україні території. Її стан уточнюється», - йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 7 квітняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 7 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У ДПСУ додали, що після цього російські найманці намагалися представити дану ситуацію як обстріл з боку ЗСУ, «тим самим дискредитувати українських військових і приховати власний злочин».

Раніше в штабі повідомили, скільки мирних жителів загинуло за рік.

Нагадаємо, Португалія готова ввести миротворців на Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: