Редколегія на UMN: розлучення САП та НАБУ, справа Бубенчика та правий марш з лівим ухилом

Читать на русском
У п'ятничный Редколегії на каналі UMN о 19.00 журналісти та редактори українських видань обговорять найгучніші теми тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 Роман Скрипін обговорить основні теми цього тижня разом з Сергієм Щербиною «РБК-Україна», Станіславом Козлюком «Український тиждень» та журналістом Денисом Казанським.

Говоритимуть про те, кому вигідний черговий конфлікт між САП і НАБУ. Чи призведе історія з прослуховуванням Холодницького до його відставки, і що заважає антикорупційним органам нормально працювати. Ще в студії подискутують про те, хто ж насправді Бубенчик – вбивця чи патріот, а також поговорять про те, як просувається суд над Януковичем. Не залишиться не поміченим гостями «Редколегії» марш «Свободи» та «Нацкорпусу» з їх явно лівими ідеями.

РЕДКОЛЕГІЯ: НАБУ + САП = всралися, зброя для Бубенчика та праві зліваUMN

Сьогоднішні гості студії Сергій Щербина «РБК-Україна», Станіслав Козлюк «Український тиждень» та журналіст Денис Казанський поговорять з Романом Скрипіним в прямому ефірі про кулуарну політику, приховані сенси та те, що пишуть між рядків.

Що не поділили Ситник і Холодницький, читайте в матеріалі «Слова і Діла».

Також ми писали, що Генеральна прокуратура оголосила нову підозру учаснику Євромайдану Івану Бубенчику.

Марш націоналісті що спільного з МіхоМайданом і як рух правих сприймає Захід, читайте в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: