Гройсман публічно висловив підтримку Супрун

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман публічно підтримав в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун під час виступу у Верховній Раді.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман публічно підтримав в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун під час виступу у Верховній Раді.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на виступ прем'єра в п'ятницю, 6 квітня.

Комітет Ради рекомендував звільнити Супрун: реакція соцмережУляну Супрун рекомендував звільнити з посади в. о. голови МОЗ профільний комітет Верховної Ради.

«Вона могла собі дозволити жити в будь-якій країні світу, в неї достатньо ресурсів. Але вона приїхала для того, щоб допомагати пораненим на Майдані, жити в Україні», – сказав він у відповідь на запитання, коли МОЗ очолить громадянин України.

При цьому Гройсман закликав не панікувати через початок етапу укладення декларацій із лікарями, оскільки кампанія розпочалася лише 1 квітня.

«Якщо ми говоримо про те, чи «сира» ця реформа, то ви подивіться, до якої ручки була доведена медицина, як люди живуть, в яких умовах лікуються. Є два варіанти – або залишити все як є, або ж спробувати об'єднатися й щось зробити з цим», – підкреслив прем'єр.

Раніше з'ясувалося, чи потрібна медична картка для вступу до дитсадка та школи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: