Комітет Ради висловив недовіру Супрун

Читать на русском
У вівторок, 3 квітня, комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я більшістю голосів схвалив постанову ВР  номер 5642 про звернення до Кабінету міністрів про звільнення з посади виконувача обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун і висловив їй недовіру.

У вівторок, 3 квітня, комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я більшістю голосів схвалив постанову ВР №5642 про звернення до Кабінету міністрів про звільнення з посади виконувачки обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун і висловив їй недовіру.

Про це написала народний депутат від БПП Ольга Богомолець на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Обрання сімейного лікаря: що це дасть і в якому випадку пацієнту можуть відмовити в допомозі2 квітня почав діяти один з етапів медичної реформи – українці можуть почати підписувати декларацію із сімейним лікарем, терапевтом або педіатром, якого самі собі оберуть. Оцінку нововведенням дали експерти.

«У проекті постанови в якості причини зазначено гостре суспільне напруження, яке виникло в зв'язку зі зривом програми державних закупівель ліків у 2016 році, що має ознаки службової недбалості», - написала вона.

Нагадаємо, що в 2016 році програма державних закупівель, запущена Міністерством охорони здоров'я у 2015 році, була зірвана. Міжнародні організації, які стали посередниками при закупівлі ліків, не змогли забезпечити своєчасні поставки.

Раніше стало відомо, що Супрун відзвітувала про свої доходи.

Нагадаємо також, госпсуд Києва засумнівався у повноваженнях Супрун.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: