Нові обстріли в АТО, є поранені

Читать на русском
З початку доби бойовики 16 раз обстріляли позиції сил АТО з забороненого Мінську домовленостями озброєння, двоє військових поранені.

З початку доби бойовики 16 раз обстріляли позиції сил АТО з забороненого Мінську домовленостями озброєння, двоє військових поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Зокрема, на луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, а також стрілецької зброї противник обстріляв наші зміцнення поблизу н.п. Валуйское», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, міномети калібру 82 мм, озброєння БМП і великокаліберні кулемети бойовики застосували по захисникам Троїцького.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляні захисники Луганського.

«На донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки і Водяного, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Мар'їнки», - відзначають в штабі АТО.

Також зі стрілецької зброї обстріляні захисники Красногоровки, Лебединського та двічі Павлопіль, а снайперський вогонь - вівся поблизу Широкино.

У штабі АТО відзначили, що постраждалих воїнів доставили в лікувальні установи і надали медичну допомогу.

Раніше стало відомо, що законопроект «Про національну безпеку» буде підготовлений комітетом Верховної Ради до другого читання за один місяць.

Також Порошенко розповів, коли закінчиться АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: