США мають намір запровадити санкції проти 10 олігархів

Читать на русском
Вже цього тижня Вашингтон може оголосити про нові санкції у справі про «втручання» Росії в вибори президента США в 2016 році.

Вже цього тижня Вашингтон може оголосити про нові санкції у справі про «втручання» Росії в вибори президента США в 2016 році.

Як інформує «Слово і Діло», про це передає агентство Bloomberg.

Зазначається, що заходи торкнуться від шести до десяти російських олігархів, в тому числі включених в «кремлівську доповідь» Мінфіну США і пов'язаних з владою Росії.

Імена бізнесменів, які можуть бути порушені санкціями, не називаються.

Раніше телеканал Fox News, посилаючись на високопоставленого чиновника Білого дому, повідомляв, що над новими заходами розмірковує адміністрація президента США Дональда Трампа відповідно до закону «Про протидію противникам Америки за допомогою санкцій» (CAATSA). Тоді не називалося, скільки саме російських бізнесменів можуть потрапити під американські санкції.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп продовжив на рік дію виконавчих указів санкцій у відповідь на хакерські атаки проти Сполучених Штатів.

Також повідомлялося, що США можуть запровадити санкції проти РФ у зв'язку з отруєнням у Великобританії екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: