Канада готова розширити санкції проти Росії

Читать на русском
Уряд Канади готовий накласти додаткові санкції, щоб підтримувати тиск на РФ. Зараз під дію канадських санкцій підпадають понад 300 фізичних, юридичних осіб з Росії і України.

Канада, в разі необхідності посилення тиску на Росію, готова накласти додаткові санкції на прихильників кремлівського режиму.

Як інформує «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 30 березня, публікує Укрінформ з посиланням на відповідь уряду Канади.

Справа Скрипаля. США підтримують політику санкцій проти РосіїУ Сполучених Штатах солідарні з Великобританією в тому, що за отруєнням російського екс-шпигуна скоріше за все стоїть Російська Федерація.

«Уряд Канади готовий накласти додаткові санкції, які будуть потрібні, щоб підтримувати тиск на Росію. Канада приймає рішення про санкції в тісній співпраці з міжнародними партнерами і союзниками, в тому числі G7, НАТО і ЄС», - йдеться в документі.

Зараз під дію канадських санкцій підпадають більш як 300 російських і українських фізичних і юридичних осіб.

«Ці заходи будуть залишатися в силі, поки не будуть скасовані, а їх тривалість безпосередньо прив'язана до повного виконання Росією своїх зобов'язань відповідно до Мінських угод, а також поваги суверенітету і територіальної цілісності України», - наголошується в документі.

Раніше президент США Дональд Трамп продовжив на рік дію виконавчих указів санкцій у відповідь на хакерські атаки проти Сполучених Штатів.

Також повідомлялося, що США можуть запровадити санкції проти РФ у зв'язку з отруєнням у Великобританії екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: