У Новограді-Волинському скоїли замах на депутата

Читать на русском
На території Барановського, Новоград-Волинського, Ємільчинського та Пулінського районів Житомирської області був запроваджений план Сирена.

У Новограді-Волинському чоловік поранив із вогнепальної зброї 45-річного місцевого жителя.

Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіції Житомирської області, передає «Слово і Діло».

На території Барановського, Новоград-Волинського, Ємільчинського та Пулінського районів Житомирської області був запроваджений план Сирена.

Як повідомляє місцеве видання 04141, скоїли замах на вбивство депутата Новоград-Волинської міської ради Олега Ващенка. Чоловік був терміново ушпиталений, йому надали необхідну медичну допомогу.

Подія трапилася близько 20:10, коли потерпілий виходив із приміщення спортивного клубу. Злочинець у балаклаві зробив декілька пострілів у бік чоловіка, в результаті чого той отримав проникні вогнепальні поранення плеча й непроникне поранення грудної клітки.

На території Барановського, Новоград-Волинського, Ємільчинського та Пулінського районів Житомирської області був запроваджений план «Сирена». Поліція також встановлює особу стрільця.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Раніше в СБУ заявили про розкриття замаху на Мосійчука.

Нагадаємо також, стрілянину по меру Білозерська визнали замахом на вбивство.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: