«Великоднє перемир'я» в АТО змінилося обстрілами

Читать на русском
Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували порушувати великоднє перемир’я здійснивши 24 обстріли позицій українських захисників.

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували порушувати «великоднє перемир’я» здійснивши 24 обстріли позицій українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Зокрема, на донецькому напрямку з 82 мм міномету обстріляні захисники Опитного, а з гранатометів – неодноразово оборонці Авдіївки, Пісків, Водяного, а також – Піщевика. Вогонь зі снайперської та стрілецької зброї вівся поблизу Широкиного, Водяного та Шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети – противник застосував неподалік Кам’янки, Павлополя та Мар’їнки.

Також зі стрілецької зброї обстріляні українські позиці в районі Красногорівки, Мар’їнки, Авдіївки, Невельського та Павлополя.

На луганському напрямку з 82 мм мінометів бойовики вели вогонь по укріпленнях сил АТО поблизу Луганського, а з гранатометів – в районі населеного пункту Новоолександрівка. Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення. Його доправлено до лікувального закладу.

Раніше стали відомо, що Росія хотіла дестабілізувати ще один регіон України.

Нагадаємо також, МінТОТ озвучило витрати на розмінування Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: