Трамп гнівно розкритикував ФБР, Мін'юст та «брехливі» ЗМІ

Читать на русском
Американський президент Дональд Трамп назвав «ганьбою для країни» той факт, що ФБР і Мін'юст видають Конгресу необхідні документи тільки після попередньої редактури.

Американський президент Дональд Трамп назвав «ганьбою для країни» той факт, що ФБР і Мін'юст видають Конгресу необхідні документи тільки після попередньої редактури.

У своєму Twitter голова держави розкритикував Міністерство юстиції, поставивши в лапки останнє слово, яке перекладається як «правосуддя», пише «Слово і Діло».

Трамп назвав фейком досьє про таємну змову з РосієюЗа словами президента РФ, сумнівну інформацію використовували як підставу для розслідування його виборчої компанії.

«Дуже шкода, що міністерство юстиції і ФБР зволікають або навіть зовсім не видають невідредаговані документи, які зажадав конгрес. Це ганьба для всієї країни!»- написав Трамп щодо обох відомств, так як ФБР входить в структуру міністерства.

Зокрема, він має на увазі матеріали розслідування про ймовірні зловживання ФБР, яке веде Мін'юст.

В іншому пості президент США розкритикував найбільші телеканали за «фейковий новини» за участю корпорації Sinclair Broadcast Group.

«Дуже смішно бачити, як мережі фейкових новин - одні з найбільш нечесних людей, з якими я коли-небудь мав справу, - критикують Sinclair Broadcasting за упередженість. Sinclair набагато краще, ніж CNN і ще більш фейковий, просто смішне NBC», - написав Трамп в Twitter.

Корпорація зазнала критики низки телеканалів за те, що її ЗМІ критикували їх за недостовірні новини і просили глядачів повідомляти про це.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп під час телефонної бесіди з президентом РФ Володимиром Путіним, яка відбулася раніше, запропонував провести двосторонню зустріч у Вашингтоні.

А сестра Савченко попросила допомоги у Трампа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: