ГПУ наполегливо запрошує Холодницького на допит

Читать на русском
Керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького чекають на допит у Генеральній прокуратурі України у вівторок, 3 квітня.

Керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького чекають на допит у Генеральній прокуратурі.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив керівник Департаменту з розслідування особливо важливих справ у галузі економіки ГПУ Володимир Гуцуляк, передає Укрінформ.

Ситник розповів, що зафіксувало прослуховування в кабінеті ХолодницькогоВ Антикорупційному бюро розповіли, що розслідували разом з Генпрокуратурою в кабінеті у Назара Холодницького.

Допит заплановано на вівторок, 3 квітня.

«Назара Хоодницького чекаємо завтра на допит, який заплановано на 10 ранку за адресою: вулиця Симона Петлюри, 7/9», - сказав Гуцуляк у понеділок, 2 квітня.

Нагадаємо, допит Холодницького був запланований на 30 березня, але керівник САП не з'явився в ГПУ.

НАБУ підозрює спеціалізованого антикорупційного прокурора Назара Холодницького в тиску на суд, чиновників і свідків з метою дачі ними неправдивих показань.

За словами глави НАБУ Артема Ситника, розслідування щодо Холодницького було розпочато Генеральною прокуратурою через підозри в упередженості глави САП у справі про розкрадання держкоштів чиновниками Одеської міської ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: