Стало відомо, коли розглянуть апеляцію для Крисіна

Читать на русском
Розгляд апеляційної скарги прокуратури на умовний термін для Юрія Крисіна у справі вбивства журналіста газети Вести В'ячеслава Веремія перенесли на 2 травня.

Розгляд апеляційної скарги прокуратури на умовний термін для керівника «тітушок» Юрія Крисіна в справі вбивства журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія перенесли на 2 травня.

Як пише «Слово і Діло», про це «Українській правді» повідомив представник потерпілих Павло Дикань.

Від убивства до «хуліганства»: оцінка скандального вироку в справі ВереміяШевченківський суд Києва визнав, що дії фігуранта справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія підпадають під статтю хуліганство. Правову оцінку надали експерти.

«Засідання перенесли на 2 травня в зв’язку з тим, що дають (Крисіну – ред.) державного адвоката, йому потрібен час на ознайомлення, судді з колегії йдуть у відпустки короткочасні, тому через місяць», – сказав він.

Дикань також додав, що справа Крисіна невелика – 7 томів, тому новий адвокат матиме достатньо часу, щоб ознайомитися з нею.

Нагадаємо, Крисін на засідання 2 квітня прийшов без адвокатів, колегія суддів пішла до нарадчої кімнати, щоб призначити йому адвоката з безоплатної правової допомоги.

Раінше прокурор Олексій Донський заявляв, що для Крисіна, обвинуваченого в убивстві журналіста В'ячеслава Веремія, вимагають шести років позбавлення волі.

Як відомо, в грудні 2017 року Шевченківський районний суд міста Києва визнав Юрія Крисіна винним у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія. За вироком суду, Крисіну призначили покарання у вигляді 4 років позбавлення волі умовно зі звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном на 2 роки.

ГПУ подала до суду апеляційну скаргу на вирок Крисіну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: