Вирок «тітушці» Крисіну за вбивство Веремія засекречений

Читать на русском
Суд засекретив текст вироку про умовний термін Юрію Крисіну за причетність до вбивства журналіста В'ячеслава Веремія.

Суд засекретив текст вироку про умовний термін Юрію Крисіну за причетність до вбивства журналіста В'ячеслава Веремія.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

Відзначається, що текст вироку в справі №761/23886/14-к був розміщений у реєстрі 26 грудня, але він закритий для загального доступу.

«Інформація заборонена для публікації відповідно до закону України «Про доступ до судових рішень» (п. 4 ст. 7)», – ідеться на сайті.

Згідно з цим пунктом зазначеного закону, можуть бути закриті в судових рішеннях відомості, які містять інформацію, для забезпечення захисту якої розгляд справи або вчинення окремих процесуальних дій відбувалося на закритому судовому засіданні.

Статистика й розслідування вбивств в Україні за 2014-2017 роки«Слово і Діло» підняло відкриті дані правоохоронних органів про статистику й розслідування вбивств за 2013-2017 роки.

Як відомо, після трьох років суду Шевченківський райсуд Києва засудив до 4 років позбавлення волі умовно керівника групи «тітушок» Юрія Крисіна за причетність до вбивства журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія.

Згодом Шевченківський райсуд відпустив з-під варти ще двох «тітушок», обвинувачених у замаху на вбивство активістів Євромайдану.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: