Активісти влаштували мітинг під будинком Крисіна

Читать на русском
У селі Гатне Київської області протестуючі влаштували демонстрацію під приватним будинком Юрія Крисіна, який є фігурантом справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія в лютому 2014.

У селі Гатне Київської області протестуючі влаштували демонстрацію під приватним будинком Юрія Крисіна, який є фігурантом справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія в лютому 2014 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Від убивства до «хуліганства»: оцінка скандального вироку в справі ВереміяШевченківський суд Києва визнав, що дії фігуранта справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія підпадають під статтю хуліганство. Правову оцінку надали експерти.

Близько 50 учасників «Автомайдану», С14 і представників інших громадських організацій приїхали під будинок Юрія Крисіна. Учасники акції вимагають, щоб Крисін «не ховався від правосуддя і з'являвся на судові засідання».

Вони залили паркан будинку томатним соком, імітуючи кров, і викрикують «Крисіна на нари». Паркан біля будинку обклеїли наклейками «Розшук. Юрій Крисін «Шрек».

Нагадаємо, 26 лютого Юрія Крисина облили зеленкою в Інституті серця. Зазначалося, що Крисін, зайнявши ліжко в дитячому відділенні Інституту серця, намагається сховатися від слідства, оскільки незабаром очікується апеляційний суд у справі про загибель Веремія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: