Нацполіція оголосила Бакуліна в розшук

Читать на русском
Нацполіція оголосила в розслідуванні народного депутата від Опозиційного блоку Євгена Бакуліна, проти якої ГПУ розслідує кримінальне провадження.

Нацполіція оголосила в розшук народного депутата з Опозиційного блоку Євгена Бакуліна, проти якого ГПУ розслідує кримінальне провадження.

Відповідна інформація розміщена на сайті МВС в розділі Розшукувані особи, пише «Слово і Діло».

Як депутати голосували за притягнення до кримінальної відповідальності та арешт БакулінаНайбільше голосів нардепи віддали за притягнення Бакуліна до кримінальної відповідальності, а ось на його арешт згоду дали набагато менше парламентарів. Одностайність проявили лише в «Опоблоці».

Датою зникнення Бакуліна вказано 19 березня 2018 року.

Нагадаємо, 15 березня Верховна Рада України зняла недоторканність із нардепа від «Опозиційного блоку» Євгена Бакуліна.

16 лютого генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання до Верховної Ради на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та обрання запобіжного заходу Бакуліну.

Бакуліну інкримінують заволодіння коштами «Нафтогазу Україна» в сумі 449 млн 963 тис. грн, замах на заволодіння коштами цього ПАТ у сумі 5 млрд 100 млн 36 тис. грн, а також у заволодінні майном і коштами «Чорноморнафтогазу» у сумі 404 млн 374 тис. дол. при закупівлі нафтовидобувних вишок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: