Бакулін на зв'язок не виходить – Парубій

Читать на русском
Народний депутат від фракції Опозиційного блоку Євген Бакулін, на якого генпрокурор Юрій Луценко вніс до ВР подання на зняття депутатської недоторканності, затримання та арешт, не виходить на зв'язок.

Народний депутат від фракції «Опозиційного блоку» Євген Бакулін, на якого генпрокурор Юрій Луценко вніс до ВР подання на зняття депутатської недоторканності, затримання та арешт, не виходить на зв'язок.

Про це повідомив голова Верховної Ради Андрій Парубій, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Наскільки мені відомо, зараз він не виходить на зв'язок. Помічники перестали брати слухавку. Але законом передбачено, що в нього (Бакуліна – ред.) є п'ять днів (для пояснень – ред.). Якщо він це право не використовує, регламентний комітет розгляне подання», – сказав Парубій.

Він нагадав, що для процедури розгляду подання генпрокурора передбачено 20 днів.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко підписав подання до Верховної Ради про надання згоди на затримання народного депутата від «Опоблоку» Євгена Бакуліна в справі про «вишки Бойка».

Луценко анонсував подання на депутата, причетного до «вишок Бойка»Генпрокурор Юрій Луценко має намір восени внести подання на зняття недоторканності з депутата Верховної Ради у справі про закупівлю бурових установок за завищеними цінами.

Верховна Рада може розглянути подання генерального прокурора Юрія Луценка на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата з «Опоблоку» Євгена Бакуліна наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: