Луценко: парламент хоче почути звіт керівника САП

Читать на русском
Ірина Луценко заявила, що парламент хоче почути звіт керівника САП. Раніше стало відомо, що Назара Холодницького можуть звільнити з посади керівника.

Верховна Рада має заслуховуванні звіт очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Про це під час брифінгу повідомила представник президента в парламенті Ірина Луценко, пише «Слово і Діло».

В Єврокомісії відреагували на скандал із ХолодницькимКонфлікт між НАБУ і керівником САП Назаром Холодницьким не робить честі цим антикорупційним органам.

«НАБУ, САП та НАЗК – це органи, керівники та члени яких були відібрані на підставі прозорого конкурсу. Керівники цих органів отримали суспільну підтримку. Парламент хоче почути звіт про роботу керівників цих органів», – зазначила вона.

Луценко вважає, що було б правильно заслухати звіт керівництва САП у парламенті.

Раніше повідомлялося, що Юрій Луценко звернувся до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів щодо розгляду питання зняття Назара Холодницького з посади керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Згодом Директор Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник повідомив, що розслідування щодо керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького почали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництвом САП розслідування справи проти мера Одеси Геннадія Труханова.

Як очільник САП Холодницький виконує свої обіцянкиГолова Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький може піти у відставку. Слово і Діло розбиралось, як він виконує обіцянки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голову Спеціалізованої антикорупційної прокурори Назара Холодницького в п'ятницю, 30 березня, викликала на допит Генпрокуратура, проте Холодницький на допит не з'явився.

Як відомо, в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі підтвердили, що в робочому кабінеті Назара Холодницького були знайдені приховані засоби прослуховування.

Раніше ЗМІ повідомили, що керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький готується подати у відставку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: