Добкін також хоче надати свідчення у справі Януковича

Читать на русском
Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін готовий свідчити в Оболонському суді Києва у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін готовий свідчити в Оболонському суді Києва у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Як передає «Слово і Діло», відповідний лист від парламентаря оприлюднив на своїй сторінці в Facebook адвокат екс-президента Віталій Сердюк.

У листі Добкін заявляє, що готовий надати свідчення з приводу подій февраля 2014 року, в тому числі про поїздку Януковича з Києва до Харкова 22 лютого. На думку депутата, обставини, про які він може повідомити, «вплинули на розвиток подій в Україні в лютому-березні 2014 року, в тому числі й у Криму».

Раніше колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров попросив допитати його в судовому засіданні у справі про держзраду Януковича шляхом відеоконференції з Москви. Суд задовольнив це прохання прем'єра-втікача.

Нагадаємо, 27 лютого Оболонський районний суд Києва переніс розгляд справи про державну зраду екс-президента Віктора Януковича в зв'язку з тим, що його захисники не прийшли на засідання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: