Ердоган звинуватив Нетаньяху в тероризмі

Читать на русском
Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган засудив прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу за слова про злочини турецьких військових проти цивільного населення сирійського Афріна.

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган засудив прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу за слова про злочини турецьких військових проти цивільного населення сирійського Афріна.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє «Анадолу».

Ердоган звинуватив Косово в причетності до держпереворотуПрезидент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган виступив з обвинуваченнями на адресу прем'єр-міністра самопроголошеної республіки Косово Рамуша Харадіная.

«Нетаньягу робить дуже дивні і абсурдні заяви. В той час, як Туреччина веде рішучу боротьбу з тероризмом, Ізраїль проводить політику терору, а не боротьби із злочинністю», - зазначив Ердоган.

Турецький лідер Нетаньягу закликав відмовитися від політики тиску на палестинців і критики Анкари.

«Нетаньягу повинен бути щирим і перестати критикувати Туреччину. В іншому випадку ізраїльська влада так і не отримає позитивного відгуку від Анкари», - сказав Ердоган.

Турецький лідер також відзначив рішучість Анкари до боротьби з рухом Фетхуллаха Гюлена.

«Туреччина продовжить переслідувати терористів, в тому числі прихильників Гюлена. Кількома днями раніше працівники турецької Національної розвідувальної організації доставили з Косово в Туреччину шість прихильників руху. Настане черга і самого Гюлена, який переховується в американському штаті Пенсільванія», - підкреслив Ердоган.

Нагадаємо, турецькі військові заявили про встановлення повного контролю над регіоном Афрін в Сирії.

Раніше президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган оголосив про те, що частини ЗС Туреччини і загони сирійської опозиції взяли місто Афрін на північному заході Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: