Ердоган пообіцяв нові операції в Сирії

Читать на русском
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що Анкара готова продовжити військову опрецію в Сирії, як відповідь на заклики її жителів.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що Анкара готова продовжити військову опрецію в Сирії, як відповідь на заклики її жителів.

Як інформує «Слово і Діло», про це в суботу, 24 березня, повідомило турецьке агентство Anadolu.

Ердоган пообіцяв не затягувати військову операцію в СиріїПрезидент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що хоче швидкого завершення операції «Оливкова гілка» проти курдів у Сирії.

За версією глави турецької держави, населення в цілому підряді регіонів Сирії виступає за прихід Туреччини, чия політика асоціюється в людей з усвідомленням безпеки, спокою і порядку.

При цьому політик додав, що наміри Анкари продовжити операцію в Сирії не можна вважати загарбницькими.

«Саме Захід протягом усієї історії неодноразово виявляв себе як загарбник і агресор», - підкреслив Ердоган.

Раніше в Збройних силах Туреччини заявили, що сирійський район Африн повністю звільнений від терористів і ведуться там роботи з розмінування територій.

Нагадаємо, 20 січня Анкара оголосила про початок військової операції Оливкова гілка проти формувань курдів у сирійському Африні. Влада країни підкреслила, що військова операція спрямована винятково проти терористів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: