Доба в АТО: 32 обстріли, один боєць загинув

Читать на русском
За першу добу пасхального перемир'я підрозділи сепаратистів здійснили 32 обстріли по позиціях ЗСУ.

За першу добу «пасхального» перемир'я підрозділи сепаратистів здійснили 32 обстріли по позиціях ЗСУ.

Як інформує «Слово і Діло», один боєць загинув, ще три поранені, повідомляє прес-центр штабу АТО вранці в суботу, 31 березня.

Карта АТО: ситуація на сході України на 30 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 30 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, на донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів і протитанкової ракетної установки противник обстріляв зміцнення поблизу Талаківки, гранатомети застосував в районі Дослідного, Верхньоторецька, Богданівки, Шахти Бутівка, Лебединського та Широкино.

Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і зенітної установки сепаратисти обстріляли зміцнення в Водяному, а з великокаліберних кулеметів поблизу Павлополя і Харчовика. Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся по захисникам Павлополя, Авдіївки, Дослідного, Богданівки, Новотроїцького, Кам'янки, Мар'їнки, Харчовика і Пісків.

На луганському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вівся вогонь по опорних пунктах в районі Луганського. Також гранатомети ворог застосував неподалік Катеринівки.

Нагадаємо, за добу 29 березня на Донбасі зафіксували 57 ворожих обстрілів. Тоді постраждали три бійця ВСУ.

Крім того, з 00:01 30 березня на Донбасі почало діяти чергове перемир'я, в цей раз воно приурочене майбутнім великоднім святам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: