Справа Манафорта: що скаже Трамп

Читать на русском
Колишній адвокат президента США Джон Дауд розмовляв про помилування екс-радників Дональда Трампа Пола Манафорта і Майкла Флінна з їх адвокатами.

Колишній адвокат президента США Джон Дауд розмовляв про помилування екс-радників Дональда Трампа Пола Манафорта і Майкла Флінна з їх адвокатами.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише New York Times.

Нічого особистого. Янукович розповів про зв'язок із МанафортомКолишній президент України Віктор Янукович заперечує фінансові зв'язки з американським консультантом Полом Манафортом.

Як повідомляє видання, три джерела запевнили, що «екс-адвокат президента США подав ідею про те, щоб Трамп помилував двох своїх колишніх головних радників Майкла Флінна і Пола Манафорта».

«Дауд торкнувся теми помилування в розмові з адвокатом Полам Манафорта - Реджіналд Брауном і адвокатом Майкла Флінна - Робертом Келнером», - пише видання.

Сам Дауд відмовляється коментувати інформацію і каже, що дане питання не піднімав.

Видання повідомляє, що факт обговорення помилування може означати інтерес юристів Трампа до інформації, яку можуть надати колишні радники президента на суді.

Існує думка, що обговорення помилування може бути кваліфіковано як перешкоджання слідству. Так вважає федеральний прокурор Ліза Керн Гріффін.

Нагадаємо, Манафорт просить зняти звинувачення у відмиванні грошей і лобіюванні інтересів Януковича.

Раніше колишній політтехнолог «Партії регіонів» та екс-глава передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт не визнав себе винним за новим обвинувальним висновком розслідування втручання Росії у вибори в США і постане перед судом у вересні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: