ОБСЄ відкриє нові патрульні бази в ОРДО

Читать на русском
СММ ОБСЄ заявила про плани відкрити нові передові патрульні бази в таких населених пунктах, як Новоазовськ та Амвросіївка.

СММ ОБСЄ заявила про плани відкрити нові передові патрульні бази в таких населених пунктах, як Новоазовськ та Амвросіївка.

Як інформує «Слово і Діло», про це сказав на брифінгу перший заступник глави місії Александр Хуг, повідомляє «Інтерфакс-Україна» в п'ятницю, 30 березня.

Великоднє перемир'я: бойовики порушили режим тишіЗ початку пасхального перемир'я, яке було оголошене сьогодні з півночі, бойовики на Донбасі вже двічі порушили режим тиші.

«Ми плануємо відкривати нові передові патрульні бази в двох районах поблизу лінії зіткнення, наприклад, у Докучаєвську, там, де нам надають підтримку збройні формування. Але ми також плануємо відкрити передові патрульні бази поблизу неконтрольованих ділянок кордону з Російською Федерацією в таких населених пунктах, як Новоазовськ та Амвросіївка», – заявив Хуг.

Він зазначив, що з приводу цих двох населених пунктів СММ ОБСЄ досі не отримала однозначної відповіді від Донецька про те, чи готові вони надати місії відповідну підтримку для відкриття там передових баз.

Напередодні повідомлялося, що Александр Хуг вперше зустрівся з новим ватажком сепаратистів «ЛНР» Леонідом Пасічником у тимчасово непідконтрольному Луганську.

Нагадаємо, ОБСЄ повертає безпілотники на Донбас. Представники місії попросили сторони не збивати БПЛА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: