У НАЗК створили стратегію розвитку діяльності

Читать на русском
У Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) створили стратегію розвитку діяльності. Термін повноважень Наталії Корчак спливає 28 березня.

У Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) створили стратегію розвитку діяльності.

Про це на позачерговому засіданні НАЗК повідомила голова відомства Наталія Корчак, передає кореспондент «РБК-Україна», пише «Слово і Діло».

Перезавантаження НАЗК: чому АП вигідніше звільнити Корчак?28 березня спливає термін повноважень голови НАЗК Наталії Корчак. Ситуацію довкола звільнення та переобрання нового керівництва оцінили експерти.

Відзначимо, що термін повноважень Наталії Корчак спливає 28 березня 2018 року.

«Перед тим, як ми перейдемо до обговорення кандидатур, я хочу висловити слова подяки всім, хто пройшов зі мною весь шлях становлення. Тепер у нас є стратегія розвитку діяльності. Ми реалізуємо основне завдання – формування антикорупційної політики. Сьогодні ми будемо голосувати за другий проект доповіді», – сказала Корчак.

Корчак зазначила, що за час перебування на посаді в НАЗК було зроблено багато, й висловила сподівання, що новий голова «продовжуватиме все те, що зародилося раніше».

«За два роки перебування на посаді ... Орган є й він дійсний. Ми змогли досягти багато чого. Найближчим часом ми будемо презентувати реєстр корупціонерів. І критика, яка лунає на нашу адресу, свідчить про те, що наша діяльність виправдана», – сказала Корчак.

Нагадаємо, Наталія Корчак під час роботи на посаді голови НАЗК відзначилася кількома скандалами, зокрема розміром премій.

Новим керівником Національного агентства з питань запобігання корупції обрали Олександра Мангула.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: