Корчак розповіла про протокол щодо корупції Ситника

Читать на русском
Керівництво НАЗК заявило, що не складало протокол про корупцію керівника НАБУ Артема Ситника. В Агентстві розповіли про конфлікт інтересів.

Керівництво НАЗК заявило про те, що не складало протокол про корупцію голови НАБУ Артема Ситника.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявила журналістам очільниця Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак, повідомляє «Еспресо.TV».

Вона нагадала, що НАБУ поширило на своєму сайті інформацію про те, що Агентство склало адміністративний протокол щодо корупції Артема Ситника через конфлікт інтересів.

«Хто цей протокол узагалі бачив? Якщо була оприлюднена інформація, яка викладена в запиті, це жодним чином не стосується протоколу. Але всі підхопили цю ідею й почали говорити, що з'явився протокол про корупцію. Не було взагалі цього протоколу», – наголосила Корчак.

Вона додала, що якщо НАЗК складає протокол, то воно нічого не вирішує, а скеровує його до суду, де вже розглядаються такі справи.

Луценко vs. Ситник: навіщо очільники ГПУ та НАБУ відкрили один проти одного кримінальні провадженняНАБУ відкрило кримінальне провадження проти генпрокурора Юрія Луценка, а в Генпрокуратурі тим часом завели справу на Артема Ситника. Ситуацію оцінили експерти.

Нагадаємо, НАЗК склало щодо голови НАБУ Артема Ситника протокол про корупцію через конфлікт інтересів. У НАБУ заявили, що 3 листопада Бюро надало відповідь на запит і надыслало копії документів.

Антикорупційна прокуратура заступилася за антикорупційне агентство у сварці з НАБУ. НАЗК скерувало до суду адмінпротокол на директора НАБУ Ситника.

Раніше голова департаменту фінконтролю НАЗК звинуватила Наталію Корчак у фальсифікації висновків перевірки декларацій.

14 листопада Національне антикорупційне бюро розпочало досудове розслідування щодо можливого отримання чиновниками НАЗК неправомірної вигоди в особливо великих розмірах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: