Корчак очікує на обрання нового голови НАЗК

Читать на русском
Чинна голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак розраховує на обрання нового голови Агентства на позачерговому засіданні.

Чинна голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак розраховує на обрання нового очільника Агентства на позачерговому засіданні.

Як пише «Слово і Діло», про це Корчак повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Неправда в декларації Корчак: суд відмовив НАБУ в доступі до телефонуОдин із районних судів столиці відмовив слідчим Антикорупційного бюро в запитуваному доступі у справі голови Нацагентства.

«У середу, 28 березня, спливає термін моїх повноважень як голови НАЗК. Не сумнівайтеся, за посаду не тримаюся й із великим задоволенням «тягар слави» перекладу на чужі плечі. Сподіваюся, що на позачерговому засіданні буде обраний новий голова Національного агентства», – заявила Корчак.

Нагадаємо, 8 листопада 2017 року в НАБУ заявили, що голова НАЗК не прийшла на допит у кримінальному провадженні за фактом можливої брехні в декларації. За інформацією журналіста «Слова і Діла», йдеться про автомобіль Корчак, яким вона користується, не вказавши його в декларації. Згодом НАБУ таки допитало Корчак.

Через день свекруха голови НАЗК влаштувала детективу НАБУ пастку, закривши його всередині квартири. Працівник Бюро прийшов до неї з повісткою про виклик на допит.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: