Клімкін відвідає дебати Радбезу ООН

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 27-28 березня 2018 року відвідає Нью-Йорк і візьме участь у дебатах Ради безпеки ООН.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 27-28 березня 2018 року відвідає Нью-Йорк і візьме участь у дебатах Ради безпеки ООН.

Про це йдеться в повідомленні МЗС України, пише «Слово і Діло».

Полторак обіцяє залучити миротворчу місію ООН на ДонбасСказано 15 листопада 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Повідомляється, що 27-28 березня 2018 року відбудеться робочий візит Клімкіна до Нью-Йорка для участі у відкритих дебатах Ради безпеки ООН «Спільні дії для підвищення ефективності операцій ООН з підтримання миру».

«Участь у засіданні дозволить більш детально висвітлити підходи нашої держави до актуальних питань реформування миротворчого напрямку діяльності ООН, а також дозволить забезпечити подальшу консолідацію міжнародного співтовариства в протидії російській агресії проти України та просуванню інтересів України в ООН», – ідеться в повідомленні.

Також повідомляється, що під час перебування в Нью-Йорку планується низка зустрічей Клімкіна з іноземними партнерами та керівництвом ООН.

Нагадаємо, раніше Клімкін висловив думку, що кількість миротворців ООН на Донбасі має перевищувати 15 тисяч осіб.

Раніше президент України Петро Порошенко пообіцяв зробити все для швидкого розгортання миротворчої місії Організації Об'єднаних Націй на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: