Росії не вдалося поскаржитися на Україну в Радбезі ООН

Читать на русском
У п'ятницю, 16 березня, в Женеві зірвалося засідання Ради ООН з прав людини, на якому представники Росії збиралися оприлюднити доповідь про нібито порушення Україною прав жителів анексованого Криму.

У п'ятницю, 16 березня, в Женеві зірвалося засідання Ради ООН із прав людини, на якому представники Росії збиралися оприлюднити доповідь про нібито порушення Україною прав жителів анексованого Криму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на РІА «Новости».

Рефат ЧубаровГолова Меджлісу кримсько-татарського народу
Чубаров заявив, що буде підтримувати скасування законопроекту "Про створення вільної економічної зони "Крим"Сказано 19 січня 2018 р.Статус обіцянки: Архів

Російська сторона в зриві побічно звинувачує українців, які нібито організували страйк персоналу в Раді ООН.

Про подробиці зриву розповів керівник робочої групи при постійному представництві «Республіки Крим» при президенті РФ Олександр Молохов, який мав виступати.

«Не відкидаю, що засідання могло бути скасоване в тому числі в зв'язку з позицією української делегації», – сказав Молохов.

За його словами, Україна прагнула «будь-яким способом» зірвати засідання. При цьому, за офіційною версією, його скасували через страйк персоналу.

Він натякнув, що українські дипломати могли спеціально підлаштувати страйк персоналу.

«Згідно з інформацією від джерела з профспілки персоналу, що заслуговує уваги, напередодні працівники вказаної профспілки були помічені з членами української делегації в одному з найдорожчих ресторанів Женеви», – додав Молохов.

Нагадаємо, напередодні Україна скликала засідання Радбезу ООН щодо Криму.

Як повідомлялося, Рада безпеки ООН підтримала Україну в ситуації з Кримом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: