З'ясувалося, хто з нардепів купив біткойнів на 24 мільйони

Читать на русском
Народний депутат від БПП Дмитро Голубов витратив у грудні минулого року майже 24,5 мільйони гривень на купівлю криптовалюти Біткойн Голд.

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Голубов витратив у грудні минулого року майже 24,5 мільйони гривень на купівлю криптовалюти «Біткойн Голд».

Про це «Слідство.Інфо» дізналось, аналізуючи документи нардепа на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, пише «Слово і Діло».

Про суттєві зміни майнового стану депутат так і не повідомив, хоч мав би це зробити згідно із законом упродовж 10 днів.

Нагадаємо, в 2012 році голова Інтернет-партії України Дмитро Голубов придбав біткойни, вартість яких на сьогодні зросла на більш ніж 1,7 мільярда гривень. А вже в серпні минулого року Голубов витратив 32,8 мільйона гривень на біткойни «Кеш», про що повідомив НАЗК.

Топ-10 найпопулярніших криптовалют у світіПопулярні криптовалюти світу – на інфографіці Слова і Діла. У світі налічується близько 1,2 тисячі видів цифрових валют.

Нардепу Голубову загрожує за неповідомлення про суттєві зміни в майновому стані лише штраф у розмірі 1700-3400 гривень.

Як відомо, раніше Голубов звинувачувався в розкраданні 11 мільйонів доларів платіжних систем Visa та Mastercard. За деякий час справу проти Голубова закрили.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Голубов дав 10 обіцянок, 3 з яких провалив, а решта перебувають у процесі виконання. Рівень його відповідальності – 0%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: